28 septembrie 2010

Justin Bieber spune ca e posibil sa se indragosteaca de o fana

Justin Bieber a comentat pe contul lui de Twitter intentiile sale sentimentale, spunand “O sa-mi dau intalnire cu persoana de care ma voi indragosti si DA, poate fi chiar si o fana.”

Justin Bieber le-a convins inca odata pe fanele sale ca s-ar putea indragosti de una dintre ele. Astazi (27 septembrie), Bieber a scris pe contul lui de Twitter, “Sunt intrebat tot timpul daca m-as intalni cu vreo fana de-a mea, iar raspunsul meu este ca m-as intalni cu persoana de care ma voi indragosti si da, poate fi si o fana.”

Cu toate ca declara ca el si fanii sai “se iubesc”, Bieber spune ca poti iubi pe cineva doar atunci cand doua persoane ajung sa se cunoasca personal. “Daca vrei sa te indragostesti de cineva trebuie sa te cunosti persoanal cu acel cineva.”

Lasand dragostea la o parte, Bieber a recunoscut ca se enerveaza atunci cand lumea ii rastalmaceste cuvintele. “Te trezesti cateodata si intri pe un site unde iti vezi cuvintele rastalmacite si izolate de intregul inteles. E frustrant,” a explicat cantaretul.

Devii tot mai inchis si cateodata nu stii in cine sa ai incredere. Spui un lucru cuiva si toata povestea isi schimba intelesul in secunda a doua. De aceea am incredere in Twitter. Pot s-o zic exact asa cum e. Nimeni nu rastalmaceste nici un cuvant.

Currently have 1 comentarii:

  1. love u biebs:X


Leave a Reply