27 septembrie 2010

Lady Gaga isi transforma rochia din carne in afumatura

Faimoasa rochie din carne pe care a purtat-o Lady Gaga la Video Music Awards va fi uscata si transformata in afumatura, conform spuselor unui designer de moda.

Cantareata a fost subiectul multor controverse dupa ce a pasit pe scena VMA imbracata intr-un ansamblu de halci de carne, asortat cu o poseta din acelasi “material”.
Gaga a devenit astfel tinta protestelor activistilor pentru drepturile animalelor, care i-au cerut sa scape imediat de neobisnuita rochie daca nu vrea ca toti fanii ei vegetarieni sa o renege, dar artista a insistat ca rochia nu a fost facuta cu intentia sa insulte pe cineva.

Pai, cu siguranta nu e o lipsa de respect fata de vegetarieni…iar eu, nu sunt o halca de carne,” a spus cantareata in emisiunea realizata de Ellen DeGeneres.
Omul din spatele creatiei, Franc Fernandez, a dezvaluit ca rochia din carne a fost facuta in trei zile, refrigerand bucatile de carne pe rand.

Iar cele 25 de kilograme de carne nu vor fi aruncate pur si simplu – rochia va fi uscata si afumata pentru a ramane ca amintire in istoria muzicii pop.

Rochia va trece printr-un proces in care va fi transformata intr-un fel de afumatura,” a declarat Fernandez pentru Eonline.com.
Fernandez insita ca afumatura nu va putea fi cumparata – in loc, aceasta va fi “arhivata” astfel incat generatiile viitoare de designeri sa o poata privi.

In loc sa intre in putrefactie, rochia se va usca. Dar nu va mai putea fi purtata niciodata. Nu cred ca vor exista haine din carne in viitor. Aceasta a fost creata pentru un scop anume. Este ceea ce este,” a incheiat designerul.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply