27 septembrie 2010

Rihanna pregateste doua lansari video: ‘Only Girl’ si ‘What’s My Name’

Rihanna va lansa urmatorul ei album in luna noiembrie, asa ca artista se pregateste sa ia cu asalt toate mijloacele de promovare. Dupa ce a inceput sa scrie pe contul ei de Twitter, cantareata a lansat recent si un videoclip pentru piesa ‘Who’s That Chick’, insa Rihanna nu se opreste aici.

Cantareata a fost ocupata in ultimul timp cu filmarile a doua noi videoclipuri: pentru primul single extras de pe albumul ‘Loud’, ‘Only Girl’ si pentru melodia ‘What’s My Name?’.
Am fost ocupata sa fiu ‘Singura fata din lume (eng. Only Girl in the World)’ vreti sa vedeti mai multe?!?!” a scris cantareata pe contul ei de Twitter, dupa care a postat o fotografie de la filmarile videoclipului.

Cat despre ‘What’s My Name?’, un fan a surprins-o pe cantareata la filmarile videoclipului, care a avut loc in estul orasului New York. Rihanna este vazuta cum se plimba pe strazile New York-ului si cum bate cu niste bete intr-un stalp.

Clipul ‘What’s My Name’ este regizat de Phillip Andelman, in timp ce ‘Only Girl’ este facut de Anthony Mandler, care in trecut a lucrat la clipurile de pe albumul ‘Rated R’.


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply