26 octombrie 2010

Cel mai cautat costum de Halloween - rochia din carne purtata de Lady Gaga

Cu cateva zile inainte de Halloween, macelarii din Statele Unite sunt asaltati de cereri ale tinerilor, care doresc reproduceri dupa o rochie a lui Lady Gaga, potrivit dailymail.co.uk.

Tinuta purtata de artista la Video Music Awards era croita din sase bucati de carne cruda si asortata cu o palarie si o geanta, si ele din carne cruda. Costul unei reproduceri a rochiei este destul de piperat- 2.000 de dolari, insa fanii scot din buzunar orice suma, pentru a semana cu cantareata.

Rochia, care cu siguranta va atrage toate privirile la petrecerea de Halloween, are totusi si dezavantaje. Aceasta nu poate fi purtata mai mult de circa trei ore, pentru ca ar incepe sa se dezintegreze si ar capata un miros nu foarte placut.

In ceea ce priveste tinuta sa, Lady Gaga isi explica gestul: “Ma deranjeaza faptul ca multi fani ai mei gay se simt atacaţi de Guvern. De aceea am purtat această rochie. Nu are nicio legătură cu vegetarienii. Dacă nu ne susţinem principiile si nu luptăm petru drepturile noastre, în curând vom avea la fel de multe drepturi ca şi carnea de pe oasele noastre. Nu sunt o bucată de carne!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply