26 octombrie 2010

Amy Winehouse a devenit imaginea sexy si stilata a unei colectii celebre de haine

Amy Winehouse nu poate fi considerata un “fashion icon”, cel putin daca ne gandim la ipostazele neplacute in care a fost deseori surprinsa de paparazzi, insa artista a reusit sa schimbe parerea criticilor dupa ce a acceptat sa pozeze pentru noua colectie semnata de cunoscutul designer Freddy Perry, inspirata din look-ul anilor 50.

Sunt foarte entuziasmata sa fiu imaginea colectiei de haine semnata de Fred Perry. Lucram la ea de ceva vreme si e minunat ca s-a fructificat totul,” a declarat Winehouse.

Cu toate acestea Amy recunoaste ca nu se considera chiar o diva si continua sa se imbrace neglijent, asa cum singura a marturisit intr-un interviu acordat de curand unei publicatii londoneze.

In ceea ce priveste articolele vestimentare din colectie acestea au fost facute special pe masura cantaretei, la insistentele sale, chiar daca despre Freddy Perry se stia ca face haine cu un numar sau doua mai mari decat “marimea zero”, considerata etalon pentru femeile suple. “Dupa ce am inceput sa respect regimul alimentar prescris, rezultatele s-au vazut imediat. Am slabit foarte multe kilograme si cred ca am ajuns in cele din urma la greutatea ideala”, a declarat cantareata, citata de Daily Mail.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply