29 octombrie 2010

HaHaHa Production il relanseaza pe Don Baxter

Dupa doua albume lansate sub nume propriu, 37 de hit-uri produse pentru alti artisti, 13 featuring-uri cu artisti foarte cunoscuti, 157 de beat-uri uitate in calculator, 183 de nopti nedormite, 1253 de litri de vin consumati, 6 ani de pauza de imagine, Don Baxter isi revine si scoate videoclip chiar la Intro.

Don Baxter este unul dintre cei mai mari producatori de hip-hop din Romania; cunoscatorii il numesc un clasic al industriei autohtone.

Din impresionanta lista de colaborari a maestrului putem aminti nume ca: BUG Mafia (albume: Nascut si crecut in Pantelimon, Deasupra tuturor, De cartier), La Familia (albume: Baieti de cartier, Punct si de la capat), Codu’ Penal, sau colaborari cu artisti ca Smiley, Simplu, Alex Velea, Corina, Delia, Catalina Toma, Moni-K etc.

Videoclipul Intro -ului a fost regizat de catre Dani Ilinca si in el il putem recunoaste pe Francezu’, unul dintre membrii trupei Simplu.

Piesa a fost compusa de casa de productie a lui Smiley – HaHaHa Production – si vine cu un sound actual, demn de o revenire, despre care Don Baxter declara: “Sunt foarte multumit ca mi-am revenit fara sa ajung la dezintoxicare.


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply