18 octombrie 2010

Justin Bieber se afla sub investigatia politiei din Canada

Cantaretul este implicat intr-o investigatie pentru ca acesta este banuit ca a lovit un baiat de 12 ani intr-un centru de joaca ‘Laser Tag’.

Conform CBC News, Bieber a fost dat afara dupa ce un baiat in varsta de 12 ani a declarat ca artistul i-a dat un pumn. Cu toate ca reprezentantii lui Justin nu au dat nici o declaratie, Politia Roiala Canadiana a declarat ca investigheaza incidentul.

Tatal unui baiat in varsta de 12 ani a depus o plangere la politie in care spunea ca un alt baiat l-a lovit intr-un centru de joaca,” a declarat reprezentantul politiei.

Conform TMZ, Bieber a lovit baiatul dupa ce acesta l-a jignit facandu-l “po****r”. Justin se pare ca a fost luat in vizor in mod repetat de celalalt baiat, iar cand s-a enervat, i-a spus ferm: “Pana aici!

In loc sa se opreasca din injuraturi, pustiul a raspuns, “Ce ai de gand sa faci, po*****ule?“, uimit de ce a zis, Bieber a repliat “Poftim???“. De cantaret s-a mai luat un alt copil prezent acolo, spunandu-i “Esti un po****r“, apoi l-a impins cu mana. Bieber se pare ca i-a dat cu palma peste mana si a plecat, insa la cateva ore, tatal “victimei” a depus o plangere la politie.

Oare Justin Bieber a reactionat violent?

Currently have 1 comentarii:

  1. eu cred ca bieber este in stare


Leave a Reply