22 octombrie 2010

Justin Bieber vrea sa faca parte din juriul emisiunii ‘X-Factor’

Simon Cowell isi aduce emisiunea ‘X-Factor’ in Statele Unite, iar pana acum el nu a dat nici un indiciu despre cine va face parte din juriul versiunii americane a show-ului. Insa intr-un interviu recent, Cowell a dezvaluit ca unul dintre cei mai faimosi cantareti ai momentului vrea sa faca parte din juriu.

El (Justin Bieber) vrea sa faca parte din juriu pentru cateva episoade,” a spus Cowell. “Am primit un telefon de la cineva foarte cunoscut, iar din senin vrea sa faca parte din juriul emisiunii,” a dezvaluit Simon Cowell. “Chiar din senin, si e unul dintre cei mai faimosi cantareti din lume.”

Luna trecuta, circulau zvonuri cum ca Nicole Scherzinger si Cheryl Cole i se vor alatura lui Cowell la masa juriului. Insa producatorul emisiunii a negat totul, spunand “In principiu, nimeni nu a fost ales inca pentru emisiune. Singura persoana aleasa pana acum sunt eu.”

X-Factor’ va debuta in Statele Unite in luna septembrie a anului viitor. Cowell a declarat ca show-ul american va fi un pic diferit data de cel britanic.

Acum va trebui sa asteptam sa vedem daca Justin Bieber isi va face aparitia la masa juriului.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply