22 octombrie 2010

Lisa Marie Presley: “Cred ca as fi putut sa-l salvez pe Michael Jackson”

Lisa Marie Presley este bantuita de moartea fostului ei sot Michael Jackson – ea crede ca l-ar fi putut ajuta sa-si schimbe viata daca ar fi stiut ca Regele Muzicii Pop e chiar asa de bolnav.

In primul ei interviu de la moartea lui Jackson, Presley, care a fost casatorita cu artistul din 1994 pana in 1996, i-a spus lui Oprah Winfrey ca ar fi putut face mai mult pentru cantaret in ultimile lui luni de viata.

Stiu ca e o prostie sa cred ca l-as fi putut salva, dar am vrut sa o fac. Daca as fi sunat, daca nu m-as fi indepartat de el, daca as fi spus doar, ‘Hei, ce mai faci?’, regret faptul ca n-am facut-o.”

Insa fiica lui Elvis Presley crede ca daca ar fi incercat sa-l ajute pe Jackson, acesta i-ar fi refuzat ajutorul – ea stia deja ca Michael se indreapta spre un curs distructiv inca de cand era casatorita cu el.

Cred ca era ca un tren care se indrepta intr-o anumita directie si nu cred ca era cineva care putea sa-l opreasca – si cred ca trebuia sa ma implic mai mult astfel incat sa-i opresc durerea,” a spus Lisa Marie.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply