25 noiembrie 2010

Akon vrea sa arda colaborarile neterminate cu Michael Jackson

Posted by Admin | 25 noiembrie 2010 | Category: |

Moartea lui Michael Jackson, regele muzicii pop, a lasat in urma intrigi, nemultumiri, regrete si controverse puternice. Dupa disputa iscata de lansarea albumului postmortem intitulat “Michael” si, ulterior, aparitia catorva piese de pe acest album, printre care si o colaborare cu Akon, apare acum alte noutati care-l au ca subiect pe MJ.

Akon, rapper-ul care a colaborat cu Michael pentru melodia “Hold My Hand”, care a fost lansata recent si care se va regasi pe albumul “Michael”, a declarat intr-un interviu ca va arde inregistrarile pe care le mai are in colaborare cu Michael Jackson, deoarece nu vrea sa lanseze nicio melodie care a fost lasata neterminata.

Pe langa melodia “Hold My Hand”, care se anunta a fi primul single de pe albumul postmortem al lui Michael Jackson, Akon afirma ca mai are o multime de alte inregistrari pe care le-a facut impreuna cu MJ, dar vrea sa le distruga, deoarece tentatia de a le “lucra si a le finisa” ar fi prea mare, lucru care nu i-ar fi placut deloc idolului sau, Michael Jackson.

“Eu si Mike am lucrat la foarte multe concepte si idei noi inainte ca el sa moara. “Hold My Hand” a fost, de fapt, singura inregistrare completa pe care am realizat-o impreuna, iar toate celelalte sunt incomplete.” – afirma Akon.

Se pare ca celelalte inregistrari pe care artistul le are cu MJ sunt o tentatie atat de mare pentru el, incat se gandeste foarte serios sa scape de ele, deoarece nu vrea sa lanseze vreodata o melodie incompleta sau fara sanse mari de a ajunge un hit cunoscut. “Sunt numai idei, concepte, armonii si alte lucruri de genul asta, pe care fanii nu le vor vedea probabil niciodata, deoarece nu as vrea sa le lansez neterminate, asa ca le-as arde, deoarece tentatia de a face un remix din ele e prea mare” – spune Akon despre inregistrari.
Pe langa tentatia pe care o ridica inregistrarile neterminate, Akon este preocupat si de alte zvonuri, artistul afirmand de curand ca el crede ca Michael Jackson este inca in viata. Astfel, el este de acord cu Riley, producatorul albumului lui MJ, care spune ca “daca oamenii se pot gandi ca Elvis inca traieste, de ce nu as crede si eu ca Michael traieste?” – Riley

“Michael”, albumul postmortem al lui Michael Jackson, care va fi lansat in decembrie, contine o serie de colaborari cu artisti de renume, printre care Lenny Kravitz, 50 Cent si, bineintes, Akon.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply