25 noiembrie 2010

P!nk marturiseste: Mi-a fost teama sa nu raman paralizata, in urma accidentului din aceasta vara

P!nk recunoaste, dupa cateva luni de la intamplare, ca s-a temut sa nu ramana paralizata, in urma accidentului pe care l-a avut pe scena, in vara aceasta. Artista s-a lovit foarte rau in urma unei cascadorii nereusite, in luna iulie a acestui an, la un spectacol sustinut in Germania, la Nuremberg.

Cantareata a fost nevoita sa intrerupa show-ul si a fost dusa la spital, in urma acrobatiei care nu a iesit conform planului. Ea marturiseste ca i-a fost extrem de frica sa nu ramana paralizata pentru ca – in urma loviturii – nu isi mai simtea deloc picioarele. “Ma durea cumplit si eram foarte speriata ca o sa raman paralizata, ca mi-am rupt coloana”, povesteste Pink. “Ma simteam foarte foarte prost, pentru ca un stadion intreg se holba la mine, iar eu nu ma puteam misca”, isi aminteste ea.
P!nk reuseste, insa, dupa ceva timp sa glumeasca vizavi de neplacutul accident, peste care a trecut cu bine: “Nu prea ma puteam plange de durere, fiind casatorita cu un motociclist, care – practic – traieste din accidentari”.

Este bine ca problemele de sanatate ale lui P!nk s-au rezolvat caci artista se pregateste sa devina mamica. Dupa neintelegerile pe care le-a avut cu sotul sau, motociclistul Carey Hart, in 2008 si care aproape ca au dus la ruperea relatiei, P!nk a reusit sa faca lucrurile sa mearga, iar acum amandoi sunt fericiti…


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply