25 noiembrie 2010

Black Eyed Peas a lansat videoclipul piesei “The Time (Dirty Bit)”

Posted by Admin | 25 noiembrie 2010 | Category: |

Cu mai putin de o saptamana pana la lansarea noului album Black Eyed Peas, intitulat “The Beginning”, iata ca trupa ne ofera un preview la ce va contine materialul, lansand videoclipul piesei “The Time (Dirty Bit)”. Pe ritmurile lor foarte dinamice, care – vrei, nu vrei – te atrag la dans, membrii trupei nu au avut niciodata probleme in a sari pragurile dintre generatii. Ei au plecat, in cazul acestei melodii, de la soundtrack-ul de pe “Dirty Dancing”- “(I’ve Had) The Time of My Life” si au reusit sa scoata o piesa adaptata la momentul de fata, cu un clip pe masura.

Imaginile vin cu scene care infatiseaza ritmul extrem de rapid al vietii intr-un oras mare, ajungand pana la reprezentarea artistilor sub forma de avataruri, intr-un joc video. Filmarile au avut loc in Los Angeles, luna trecuta.

Si piesa “The Time (Dirty Bit)”, dar si alte melodii de pe album combina soundul clasic al anilor ’80 cu cel modern. Will.i.am spunea: “pentru acest album ne-am inspirat mai mult din zona electro si dance, singurele genuri aflate inca in viata in acest moment. Sunt si cateva melodii vechi, pe care le-am mixat”.

Membrii Black Eyed Peas se declara mari fani ai muzicii anilor ’80 si ai pop-culture, si de aceea au incercat sa realizeze prin acest album o conexiune muzicala intre trecut si prezent. “Anii aceia au fost unici in felul lor, au venit cu o mare schimbare pentru umanitate. Acum avem HD, animatiile 3d, desi la inceput era doar Tetrisul si Space Invaders. Cum s-a facut trecerea de la Space Invaders la Madden NFL? Exact acest lucru incercam sa il descoperim, unind pixelii”, a explicat will.i.am.

Albumul va fi lansat pe data de 30 noiembrie si va aparea in mai multe versiuni- pe CD, intr-o editie deluxe care include trei melodii in plus si ca set de doua CD-uri, care contin 20 de piese, printre care si cateva hituri de pe ultimul lor album, “The E.N.D”.

Va invitam sa vizionati clipul si sa ne spuneti ce parere aveti, le-a reusit celor de la Black Eyed Peas miscarea?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply