25 noiembrie 2010

Justin Bieber a realizat un material video in care atrage atentia asupra discriminarii si violentei juvenile

Justin Bieber este din ce in ce mai preocupat de problemele adolescentilor de varsta sa. Tanarul artist a inregistrat un material video in care atrage atentia asupra violentei juvenile si a abuzurilor la care sunt suspusi copiii si tinerii cu orientari sexuale diferite.

Nu este prima data cand o vedeta vorbeste deschis despre problemele adolescentilor care s-au sinucis din cauza discriminarii sau abuzurilor exercitate de cei de o varsta cu ei. Ellen DeGeneres, Eva Mendes, Jessica Alba si mai nou Madonna si-au exprimat nemultumirea fata de astfel de manifestari violente, care fac victime in randul tinerilor.

Urmand exemplul celorlalte staruri implicate in campanii de combatare a violentei juvenile, Justin Bieber a inregistrat un mesaj video adresat fanilor sai din intreaga lume, in care le cere acestora sa fie intelegatori unul fata de celalalt.

Nu este nimic amuzant in a brusca pe cineva sau a-ti bate joc de cei din jur. Daca acest lucru ti s-a intamplat si tie, atunci ar fi mai bine sa vorbesti despre asta. Te va face sa te simti mai bine. Iar daca se intampla sa fii martor la un astfel de incident, atunci nu sta pe margine ci ia atitudine!”, suna mesajul lui Biber.

Artistul a trecut printr-o experienta similara cu o luna in urma cand un tanar a facut niste comentarii jignitoare la adresa comunitatii gay, care il vizau si pe Justin. Un alt caz care a socat opinia publica este cel al lui Tyler Clementi, student la universitatea din New Jersey, care s-a sinucis datorita comentariilor jignitoare pe care le auzea zilnic de la colegii sai, oripilati de faptul ca acesta era gay.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply