30 noiembrie 2010

Fergie, despre succesul Black Eyed Peas: “Noi cream muzica momentului, rupand orice tipare vechi!”

Dupa mai bine de sapte ani de la debutul in actuala formula, trupa Black Eyed Peas se bucura in continuare de un success fenomenal.Secretul lor? “Faptul ca nu ramanem legati de aceleasi tipare”, crede Fergie.

Risti sa devii imitatorul propriului stil daca te incapatanezi sa reiei formula magica din trecut. Fiecare piesa noua trebuie sa aiba propria magie”, a declarat Fergie intr-un inetrviu acordat unei publicatii din Statele Unite. Fergie a mai explicat modul in care Black Eyed Peas face ca muzica lor sa ramana mereu pe val: noptile petrecute in cluburi – unde esti mereu la curent cu noile trend-uri , sau turneele, ocazia excelenta de a imprumuta ceva din specificul locului.

Artista crede ca este mult mai important sa fii la curent cu toate schimbarile din muzica si sa accepti provocarea unui sound nou, decat sa mizezi pe succesul anterior si sa ramai la acelasi sound si acelasi stil muzical. “Nu ne pierdem vremea gandindu-ne la premiile Grammy, ci ne straduim sa cream muzica momentului. Cand suntem in studioul de inregistrari ne gandim: ‘Oare cum va fi primita piesa asta intr-un club?’ Asa au luat nastere ultimele noastre doua albume”, a declarat Fergie.

Iar in ca caz ca nu stiati, trupa Black Eyed Peas a fost fondata in 1995 de will.i.am, apl.de.ap si taboo, Fergie fiind cooptata abia in 2003, deoarece se simtea impetuos nevoia unei voci feminine. O alegere excelenta, nu credeti?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply