30 noiembrie 2010

Un televizor, mai sexy decat Beyonce!

Beyonce nu este la primul spot publicitar. Multe companii ar plati bani multi sa-si asocieze imaginea cu superba cantareata. Nu cu mult timp in urma, aceasta era declarata chiar prea sexy intr-o reclama la parfum.

Difuzarea reclamei la parfumul “Heat”, lansat de Beyonce, a fost interzisa in Marea Britanie, in timpul zilei, pe motiv ca ar contine scene mult prea provocatoare. Clipul debuteaza, intr-adevar, cu imaginea cantaretei care apare goala.

Iata, insa, ca oricat de sexy ar fi artista, ea poate fi pusa in umbra de… imaginea sa virtuala. In noua reclama de la Vizio Tv, Beyonce ar trebui sa fie in centrul atentiei. Spotul, regizat de Jake Nava, pentru un nou tip de televizor, vine cu povestea unui test de compatibilitate intre imaginea reala si cea de pe sticla. Beyonce pasteste in camera cu un mers provocator, se aseaza langa televizor si incepe un dans lasciv, pe melodia “Why Don’t You Love Me”. Desi executa niste miscari mult mai provocatoare decat Beyonce de pe ecran, frumoasa cantareata nu reuseste sa atraga atentia celui care ar trebui sa le compare, care este fascinat de imaginea de pe ecran. Beyonce este nevoita sa se dea batuta in fata tehnologiei.

Noi nu ne-am putut hotari care dintre cele doua Beyonce arata mai bine. Voi ce ziceti?


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply