30 noiembrie 2010

Ne-Yo nu vrea o femeie care sa-l iubeasca pentru bani

Posted by Admin | 30 noiembrie 2010 | Category: |

Oricat de mult s-ar bucura artistii nostri de faima, se pare ca Ne-Yo si-a setat foarte bine principiile in ceea ce priveste pretentiile pe care le are de la cea care i-ar fi partenera de viata. Artistul afirma ca nu s-ar casatori niciodata cu o femeie care sta cu el numai pentru bani si spune ca s-a saturat de oamenii din jurul lui care sunt interesati numai de faima si banii sai.

Nu vreau in niciun caz o femeie care sa stea cu mine pentru ca are nevoie de un tip care sa-i plateasca chiria. Mama mea avea sase job-uri pentru a se asigura ca mie si fratilor mei nu ne lipseste nimic si acesta e genul de femeie cu care m-as casatori.” – Ne-Yo.

Chiar daca Monyetta Shaw l-a facut tata, odata cu nasterea fetitei lor anul acesta, Ne-Yo, pe numele sau adevarat Shaffer Smith, sustine ca ei nu sunt impreuna si ca are principii foarte clare despre cum trebuie sa fie femeia pe care si-o doreste.

Iubesc acea femeie care stie sa rada si care stie sa ma faca si pe mine sa rad. Rareori dau unei femei numarul meu de telefon, deoarece majoritatea femeilor nu sunt interesate de cine este Shaffer, ci de cine este Ne-Yo. Daca ii pasa cine sunt eu cu adevarat, de ce ar trebui sa imi pierd timpul cu ea?” – afirma Ne-Yo.

Pe langa faptul ca isi doreste o femeie speciala alaturi, se pare ca artistului ii este greu sa aiba incredere in cineva si spune ca si-ar fi dorit sa intalneasca dragostea adevarata inainte de a cunoaste succesul, deoarece acum ii este greu sa aiba incredere in femei. “Ii admir pe cei care si-au gasit iubirea adevarata inainte de a ajunge faimosi. Lasand la o parte banii, masinile si bijuteriile, e destul de greu sa-ti dai seama cine este langa tine pentru ceea ce esti si cine este pentru acolo pentru contul tau din banca.” – afirma Ne-Yo.

Ei bine, chiar daca si-a pierdut increderea in femei, Ne-Yo se poate bucura acum de postura de tatic si speram ca in curand sa isi gaseasca femeia visurilor sale, cea care il va face sa revina la ganduri mai bune.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply