30 noiembrie 2010

Nicole Scherzinger: “Noul album va avea un sound puternic, cu influente rock si funk”

Nicole Scherzinger vrea sa repete succesul din 2005, cand piesa “Don’t cha” urca in fruntea topurilor din intreaga lume: cu ocazia lansarii single-ului “Poison”, artista a facut cateva dezvaluiri despre noul sau material discografic si despre proiectele la care lucreaza in prezent.

Atat ‘Poison’ cat si celelalte piese de pe album vor avea un sound diferit, chiar daca vor merge, in linii mari, dupa acelasi tipar. Este ceva ce te loveste pur si simplu, un tempo puternic, cu influente rock si funk. Am vrut sa ma asigur ca, interpretate live, melodiile au acea energie care sa te faca sa le traiesti pur si simplu”, a declarat artista intr-un interviu acordat BBC.

Artista si-a prezentat primul single, “Poison”, in cadrul emisiunii “The X Factor”, iar reactia publicului a fost una pe masura. “Sunt foarte entuziasmata. Este prima data cand imi promovez un single propriu si am avut ocazia sa fac asta in cadrul unei emisiuni cunoscute, ce alta modalitate mai buna de a te a firma?”, a mai adaugat Nicole care s-a straduit sa aiba o prestatie impecabila si sa-si depaseasca limitele, tinand cont ca in platou erau prezenti si membrii juriului.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply