30 noiembrie 2010

T.I. lanseaza piesa dupa piesa- colaborarea cu Christina Aguilera, “Castle Walls” si videoclipul cu Rocko, “I Can’t Help It”

T.I. nu sta deloc degeaba. Desi aflat in inchisoare, rapperul nu a disparut deloc din atentia publicului. Din contra, acesta lanseaza piesa dupa piesa…

Dupa ce Alex da Kid – un producator in varsta de 27 de ani, care si-a castigat faima in special pentru alaturarile foarte reusite dintre artisti din zone muzicale diferite, precum Eminem si Rihanna, cu “Love the Way You Lie” – anunta ca T.I. va veni cu o piesa exceptionala, iesita dintr-o colaborare inedita, acest lucru s-a si intamplat. A fost lansata piesa “Castle Walls”, cantata de T.I. alaturi de Christina Aguilera.

Cei doi se completeaza de minune pe acest track, rezultand o piesa cu adevarat speciala. Iar daca cineva mai punea la indoiala talentul frumoasei cantarete, are ocazia sa se convinga de vocea sa puternica. “Everyone thinks that I have it all/ But it’s so empty living behind these castle walls/ If I should tumble, if I should fall, would anyone hear me screaming behind these castle walls?/ There’s no one here at all, behind these castle walls”, canta Aguilera, pe un ton trist, secondata de T.I. “I dare you/ while it really seem like the kings life aint glamourous/ as seen through the eyes of untrained amateurs because the camera’s don’t see beyond the walls of the smiles/ only counts until it falls in the pile.” Cei doi canta despre o viata cu impliniri materiale, dar cu multe dezamagiri pe plan sentimental, in care banii nu aduc fericirea.

“Castle Walls” este cel de-al doilea single al rapperului extras de pe albumul “No Mercy”, care urmeaza sa fie lansat pe 7 decembrie. Piesa nu este, insa, singura care a ajuns la urechile publicului zilele acestea. Cam in acelasi timp, T.I. a lansat si un videoclip, la melodia “I Can’t Help It”.

Clipul este simplu, infatisandu-l pe rapper cantand in fata camerei, alaturi de invitatul sau pentru aceasta piesa, Rocko. Decorul se schimba de cateva ori- acestia sunt inconjuratie fie de baietii rai, fie de femeile frumoase, fie canta pe o strada intunecata. Si piesa “I Can’t Help It” este extrsa de pe acelasi album, “No Mercy”, asteptat cu interes de public.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply