24 noiembrie 2010

Inna a depasit 1,5 milioane de fani pe facebook

Posted by Admin | 24 noiembrie 2010 | Category: , |

De curand Inna a depasit 1,5 milioane de fani pe FaceBook, record absolut pentru Romania dar si pentru spatiul Balcanic. Ea a fost de asemenea cel mai vizualizat cantaret pe Youtube zile la rand, la nivel international.

Prezenta activa a Innei in mediul digital o apropie foarte mult de fani, una dintre campaniile sale recente pe FaceBook avand chiar acest scop. Astfel, ‘cenusareasa moderna’, dupa cum a fost denumita de presa germana, s-a apropiat de spiritul fiecareia dintre tarile ce au sustinut-o de-a lungul timpului, printr-o serie de fotografii in care imbraca elemente specifice zonelor respective. Inna a fost asadar, de la zi la zi, Spanish Girl, Portuguese Girl, British Girl sau Italian Girl.

Inna si-a castigat astfel locul pe scena mondiala a muzicii dance, avand un program de concerte foarte incarcat. Desi in doar doua saptamani cumulate va sustine nu mai putin de 9 spectacole in Belgia, Franta, Spania si Italia, cantareata ne-a declarat ca isi doreste foarte mult ca de sarbatori sa se afle acasa, petrecandu-si Craciunul alaturi de familie si de cei dragi

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply