23 noiembrie 2010

Justin Bieber este cantaretul anului 2010

Posted by Admin | 23 noiembrie 2010 | Category: |

Succesul fulminant al lui Justin Bieber, artistul de talie internationala, in varsta de numai 16 ani, a capatat o si mai mare amploare odata cu Premiile American Music Awards, unde Justin a primit premiul pentru “Artistul Anului 2010″.

Artistul a adaugat palmaresului sau inca trei premii importante, obtinute in cadrul ceremoniei American Music Awards. Primul dintre ele, “T-Mobile Breakthrough Artist“, i-a inlaturat din lista pe Mike Posner, Lady Antebellum si Travis McCoy.

Apoi, datorita albumului “My World 2.0″, Justin Bieber a obtinut cel de-al doilea premiu: “Favorite Pop/Rock Album“.

Si seara a continuat si mai bine: cel de-al treilea premiu obtinut de Bieber, “Favorite Pop/Rock Male Artist“, l-a desemnat pe Biebs artistul anului. In timp ce-si primea trofeul, Justin a declarat: “Fara Michael Jackson, niciunul dintre noi nu am fi fost aici“. Si nu s-a multumit la aceasta declaratie, Justin invitandu-l pe scena pe mentorul sau, Usher, despre care Bieber spune ca “este nu numai mentorul meu, dar si cel mai bun prieten si frate mai mare“.

Iata asadar, ca regele muzicii pop este o reala inspiratie pentru tinerii artisti de azi, noul cantec al lui Bieber, “Pray”, care se regaseste pe noul sau album “My Worlds Acoustic”, a fost inspirat din stilul si melodiile lui Michael Jackson.

Fanii lui Justin Bieber pot fi de-a dreptul incantati, caci artistul lor preferat a fost in fruntea listei castigatorilor si a dominat seara la American Music Awards, Biebs devenind astfel cel mai tanar artist care a ontinut titulatura de “Artistul Anului”.



Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply