24 noiembrie 2010

Justin Timberlake: N-am terminat-o cu muzica. Mai cant in masina si la baie

Posted by Admin | 24 noiembrie 2010 | Category: |

Justin Timberlake neaga, inca o data, zvonurile potrivit carora s-ar lasa de muzica. In ultima vreme, acesta s-a concentrat mai mult asupra carierei cinematografice, dupa rolurile din “The Social Network”, un film despre creatorul platformei Facebook si in comedia “Bad Teacher”, unde joaca alaturi de fosta sa iubita, Cameron Diaz, lucru care a dat nastere la o gramada de supozitii.

Artistul a repetat, in cadrul unei emisiuni de televiziune, ca nu a terminat-o cu muzica, doar ca ar fi fost putin cam dificil sa alerge dupa doi iepuri deodata. El s-a aratat chiar putin deranjat de faptul ca aude mereu aceeasi intrebare…

Cand joci intr-un film, cand te pregatesti pentru un anumit rol, trebuie sa fii cu totul acolo, sa incerci sa te indentifici cu personajul,” explica Justin, “are loc o transformare la nivel mental… A incerca sa faci muzica in acelasi timp nu ar fi o idee prea stralucita”.

Timberlake spune ca totusi canta in fiecare zi… in masina si la dus! Pentru a nu-si dezamagi fanii, insa, pana va incepe sa lucreze la un nou album, Justin va colabora cu unul dintre cei mai hot rapperi ai anului, Drake.

Cu toate ca a fost ocupat cu cinematografia in ultima vreme, acum ceva timp Justin Timberlake a tinut sa-si multumeasca fanii cu un tribut hip-hop facut alaturi de Jimmy Fallon:

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply