24 noiembrie 2010

Unul dintre imitatorii lui Michael sustine ca vocea de pe noul album este a lui

Lucrurile pareau sa se fi clarificat in ceea ce priveste autenticitatea noului album Michael, cand un nou scandal mediatic bate la usa: unul dintre imitatorii megastarului pretinde ca a primit o suma impresionanta de bani pentru a inregistra un material discografic fals.

Ricky Galliano, originar din Italia, a dezvaluit de curand ca toate melodiile de pe noul album “Michael” au fost inregistrate in secret intr-un studiou din orasul elevetian Lausanne si ca vocea este a lui, de unde si controversele legate de anumite modulatii care pareau a nu-i apartine megastarului.

Ei (n.r. producatorii) mi-au atras atentia ca vocea trebuie sa semene cat mai mult cu a lui Michael, cu alte cuvinte sa-l imit cat mai fidel posibil”, a declarat Ricky pentru cotidianul The Sun. Imitatorul a mai povestit cum un individ a carui identitate a ramas necunoscuta dar care parea a fi din Bahrain l-a contactat si l-a intrebat daca este de acord sa colaboreze, urmand a fi platit cu 2000 de euro pentru fiecare melodie inregistrata.

Pentru a complica si mai mult lucrurile, proprietarul studioului de inregistrari unde Ricky pretinde ca a fost produs materialul disografic, Mohammed Ben Salah, a declarat ca stia despre existenta albumului, dar ca in tot acest timp a crezut ca este vorba de un tribut adus artistului.

La polul opus, purtatorii de cuvant ai grupului Sony au contrazis toate zvonurile legate de autenticitatea vocii de pe album, dupa ce o echipa formata din sunetisti si producatori care au mai lucrat si in trecut cu Michael a demonstrat ca vocea de pe noul album este a megastarului.

Mai jos il puteti asculta pe Ricky Galliano incercand sa-i imite vocea lui Michael Jackson intr-un exercitiu de vocaliza.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply