26 noiembrie 2010

Taylor Swift are fobie la relatiile amoroase

Posted by Admin | 26 noiembrie 2010 | Category: |

Taylor Swift, artista internationala atat de indragita pentru muzica sa, are o problema mai putin obisnuita: artista declara ca are o fobie fata de relatiile amoroase, explicandu-se astfel si relatiile sale de scurta durata.

Taylor Swift explica de ce isi petrece atat de mult timp singura si da vina pe “fobia de relatii” de care sufera si care o face sa-si paraseasca iubitii dupa un timp foarte scurt, imediat ce isi da seama de faptul ca respectivul nu este “THE ONE”.

Swift, cantareata de muzica country care a lansat hitul “Love Story” a fost asociata de-a lungul timpului cu diversi baieti si ii sunt cunoscute relatiile cu nume celebre ca Joe Jonas sau Taylor Lautner. Recent a aparut insa un alt zvon, si anume ca Taylor Swift ar fi intr-o relatie de amor cu actorul hollywoodian Jake Gyllenhaal.

Motivul pentru care Swift este mai mereu singura, conform spuselor ei, este acela ca este ingrozita de faptul ca ar putea ajunge intr-o relatie cu un barbat nepotrivit. “Este putin ciudat faptul ca sunt practic singura in majoritatea timpului. Am o fobie legata de faptul ca as putea termina intr-o relatie nepotrivita cu un barbat nepotrivit. Asadar, imediat ce mi se infiripeaza in minte ideea ca iubitul meu nu este alesul, renunt la acea relatie. Nu vreau sa le irosesc timpul.” – declara Taylor Swift.

Ei bine, iata ca talentata cantareata se confrunta cu o problema pe care, datorita numeroaselor sale calitati, o va rezolva foarte usor, caci cu siguranta Alesul ei va aparea cand se va astepta mai putin si o va ajuta sa treaca peste orice fobie.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply