27 decembrie 2010

Albumul postmortem al lui Michael Jackson, vandut in peste 3 milioane de exemplare in prima saptamana de la lansare

Dupa un an si jumatate de la moartea regelui muzicii pop, Michael Jackson, iata ca acesta demonstreaza inca o data ca este nemuritor prin intermediul muzicii sale pe care a ridicat-o la nivel de arta.
Michael a revenit in atentia tuturor cu noul record obtinut saptamana aceasta: albumul sau postmortem, intitulat simplu “Michael”, a fost vandut in peste trei milioane de exemplare in prima saptamana, urcand astfel pe locul I in topul vanzarilor.
Albumul, car econtine colaborari spectaculoase cu 50 Cent, Akon si Lenny Kravitz, insumeaza un numar de zece piese difuzate in premiera si a fost criticat de catre o multime de artisti printre care se numara Will.i.am, Ne-Yo si chiar producatorul lui MJ, Quincy Jones. Motivatia lor este ca Jacko era un perfectionist si ca nu ar fi fost niciodata de acord cu lansarea unor melodii pentru care el nu si-a dat acordul ferm ca sunt terminate.

Insa fanii regelui pop au avut parte in aceasta perioada de mult mai multe surprize pe langa noul album Michael Jackson: un joc interactiv care te invata miscarile de dans ale lui Michael, care se numeste “Michael Jackson: The Experience” si o enciclopedie cu clipurile video ale artistului intitulata “Michael Jackson’s Vision”, au fost lansate saptamana aceasta, spre deliciul si incantarea fanilor.

Si se pare ca surprizele nu se vor opri aici, deoarece surse apropiate familiei artistului spun ca Michael a lasat atat de multe melodii noi, incat ar ajunge pentru inca 3-4 albume in urmatorii ani.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply