27 decembrie 2010

Afla ce planuri are Kylie Minogue pentru 2011, cum decurge actuala sa relatie + noul videoclip “Santa Baby”

Kylie Minogue stie cum sa-l intampine pe Mos Craciun: in noul sau videoclip, “Santa Baby”, artista flirteaza cu camera de filmat in fata unui brad impodobit.

“Santa Baby” este unul dintre cantecele de sezon incluse pe albumul de colectie “A Kylie Christmas [EP]“, aflat deja pe piata. Un procent din banii obtinuti din vanzarea albumului va fi directionat catre fundatia Vision Australia, care are grija de copiii orbi sau cu probleme de vedere.

In ceea ce priveste planurile sale pe 2011, Kylie vrea sa calce pe urmele Christinei Aguilera si sa apara in muzicaluri. Trebuie spus ca in paralel cu cariera sa muzicala, artista a cochetat si cu cinematografia, interpretand diferite roluri in filme precum “The Delinquents”, “Moulin Rouge” si “Street Fighter.” Kylie recunoaste insa ca din comoditate a lasat pe un plan secundar cariera sa cinematografica, insa isi doreste foarte mult sa se revanseze si sa apara intr-un muzical, chiar la anul, dupa ce va incheia turneul de promovare al noului sau album, “Aphrodite”.

Vedeta isi va petrece sarbatorile de iarna acasa, impreuna cu iubitul sau, modelul Andrés Velencoso. Cu toate ca sunt imreuna de mai bine de doi ani, Andres si Kylie nu se gandesc inca la casatorie.

Kylie este o fire generoasa si pozitiva si poate sa vada ce e mai bun in oameni, mai ales cand vine vorba de persoane dragi. Este o fiinta deosebita cu o inima de aur. Ma simt minunat alaturi de ea!” a declarat Andres Valencoso. In ceea ce priveste o eventuala casatorie, iubitul lui Kylie a declarat ca, momentan, amadoi prefera situatia actuala. “Am discutat desigur despre casatorie si despre psobilitatea de a avea o familie, dar nu vrem sa ne grabim. Vrem sa lasam timpul sa-si urmeze propriul curs si sa facem lucrurile pas cu pas.”, a mai declarat Andres care a marturisit ca s-a indragostit de Kylie inca din primul moment in care au facut cunostinta, in cadrul unei sedinte foto.

Nu pot spune ca a fost dragoste la prima vedere, in schimb a fost acea scanteie pe care nu o pot descrie in cuvinte. A fost ca un flash si din acel moment am inceput sa ne telefonam si sa iesim impreuna”, a mai declarat Andres.


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply