30 decembrie 2010

Ascultati aici “Speechless”, noua melodie Alicia Keys Ft. Eve

Posted by Admin | 30 decembrie 2010 | Category: , , |

Va era dor de vocea melodioasa si profunda a Aliciei Keys?…Ei bine, iata ca artista vine cu o surpriza de proportii pentru fanii sai si lanseaza o noua melodie in colaborare cu Eve.

Melodia este compusa de sotul artistei, celebrul producator Swizz Beatz, cunoscut pentru colaborarile sale de exceptie cu artisti de renume printre care se numara si Kanye West.

In noua melodie “Speechless”, Alicia Keys isi exprima recunostinta pentru nasterea baietelului sau, iar linia melodica este inspirata din melodia “Devil in a New Dress” a lui Kanye West.

Stii ca sunt intr-o perioada noua din viata mea/E ca si cum acest copil imi taie respiratia/Pur si simplu n-am cuvinte, baby/Nu stiu ce sa spun/Pur si simplu nu am cuvinte/” – canta artista in noua melodie, dedicata fiului sau in varsta de doua luni si jumatate.

Speechless e un freestyle creat special pentru sarbatori. Nu este vorba de un album nou si nici de un single nou. Este vorba pur si simplu de ceva special pentru voi!” – a declarat Alicia Keys intr-un mesaj postat pe Twitter pentru fanii sai.

Voua cum vi se pare noua melodie a Aliciei Keys?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply