28 decembrie 2010

Cat castiga artistii pentru noaptea de Revelion? 1.000.000 de dolari pentru Jay-Z si Coldplay

Daca pentru cei mai multi dintre noi trecerea dintre ani este pretext de a petrece o noapte speciala cu familia, prietenii, iubitul sau iubita, artistii nu prea au parte de Revelioane cu cei dragi.

Ei se afla ‘la datorie’, pe scena, printre fani. Pana la urma, insa, acest lucru face parte din viata de artist… Cu cat sunt, insa, remunerati cantaretii pentru noaptea dintre ani?

Rapperul american Jay-Z se afla la egalitate cu trupa Coldplay din Marea Britanie si vor fi platiti cu 650.000 de lire sterline, echivalentul a un milion de dolari de fiecare. Acestia vor canta la inaugurarea unui cazino de lux in Las Vegas.

Trupa si artistul vor canta separat la inceput, apoi vor urca pe scena impreuna in partea a doua a show-ului. S-ar parea ca si Gwyneth Paltrow, sotia vocalului trupei Coldplay, Chris Martin, va urca pe scena la acest eveniment, unde vor fi nu mai putin de 2.500 de invitati. Se pare, insa, ca Beyonce – sotia rapperului Jay-Z – nu vrea sa stea departe de alesul ei toata noaptea, asa ca a decis sa cante si ea de Revelion tot in Las Vegas, pentru ca macar a doua parte din noaptea de Revelion sa o petreaca impreuna.

Tot in Las Vegas va ajunge si Rihanna, in noaptea dintre ani, care va primi 250.000 de dolari, pentru a fi gazda unei petreceri organizate intr-un hotel. Asadar, ‘sacrificiile’ artistilor nu raman neplatite. Voi ce faceti de Revelion?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply