28 decembrie 2010

Justin Bieber vrea sa ajute copiii orfani din Romania

Posted by Admin | 28 decembrie 2010 | Category: , |

Artistul canadian ajuns pe culmile gloriei nu este orbit de succesul pe care il are si se gandeste si la cei din jur. Acesta s-a aratat mereu interesat de problemele pe care le au ceilalti, in special copiii defavorizati si a participat mereu la campanii umanitare. Iata ca acum atentia lui a fost captata si de orfanii din Romania!
Justin Bieber a fost socat de imaginile cu copii fara familie sau cu copii extrem de saraci, care traiesc in conditii aproape inimaginabile… in Romania. Artistul, in varsta de numai 16 ani, a spus mereu ca va face tot posibilul sa ii ajute pe orfani si sa incerce sa le ofere o viata mai buna. Iar acum isi va indrepta atentia catre cei de la noi din tara.
In Romania sunt foarte multi orfani, care nu primesc niciun fel de dragoste, nici macar imbratisari. Lucrul acesta ma intristeaza profund”, a explicat Bieber. “Mi-ar placea sa pot merge acolo sa ii imbratisez!”, a mai spus el.
Justin Bieber, al carui idol este Michael Jackson, se ghideaza in viata dupa valorile pe care megastarul a incercat – pe tot parcursul existentei sale – sa ni le inoculeze tuturor. Vedeta aflata inca la adolescenta da dovada de multa maturitate si sustine ca urmeaza dorinta regelul muzicii pop, anume de a sprijini copiii defavorizati.

Bieber considera ca, din postura de adolescent norocos, caruia viata i-a oferit multe, are datoria morala de a le face viata mai frumoasa si celorlalti.

Michael Jackson a vrut intotdeauna sa-I ajute pe ceilalti, sa ii faca sa zambeasca, sa contribuie la fericirea lor, prin muzica sa si prin faptele sale. Acelasi lucru as vrea sa-l fac si eu”, a spus artistul. De altfel, in ultimul single, intitulat “Pray”, Justin Bieber transmite un mesaj umanitar, asemanator cu ideile promovate de regele muzicii pop. Artistul le-a cerut mereu fanilor sai sa isi arate recunostinta fata de el ajutandu-i pe cei defavorizati…

Voi ce ziceti de initiativa lui Justin Bieber? Va motiveaza si pe voi sa ajutati copiii defavorizati?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply