28 decembrie 2010

Chris Brown confirma – va scoate un duet spectaculos cu Justin Bieber

Posted by Admin | 28 decembrie 2010 | Category: , |

Iata ca succesul lui Justin Bieber nu este apreciat doar de fani, ci si de ‘colegii’ din industria muzicala. Unul dintre acestia este chiar Chris Brown, care a confirmat ca urmeaza sa lanseze un duet cu vedeta de in varsta de numai 16 ani!

Eu si Justin Bieber avem pentru fanii din intreaga lume o inregistrare extraordinara, pe care o vom lansa in 2011!”, a scris cantaretul de R&B pe Twitter. Aceasta colaborare a fost sugerata inca din luna octombrie, cand Justin scria tot pe Twitter.

Sunt foarte ocupat acum. Lucrez la un nou single cu unul dintre prietenii mei, unul dintre artistii pe ale caror piese am facut eu cover-uri. Va fi un material spectaculos!“, fara a da insa vreun indiciu despre persoana in cauza. Mai tarziu, acesta a revenit on line, pentru a anunta ca este vorba de Breezy si de piesa “With You”.

Nu este inca destul de clar daca duetul celor doi a fost realizat pentru urmatorul material al lui Justin sau pentru viitorul album al lui Chris, avand in vedere ca amandoi pregatesc cate un nou disc… Dar, in momentul in care va fi lansat pe piata, cu siguranta vom afla. In afara de Chris Brown, Justin Bieber a anuntat ca va colabora si cu Rascal Flatts, pentru noul sau album, care se anunta a fi un mare succes.

Gary LeVox, solistul trupei Rascal Flatts, a confirmat spusele lui Bieber- “Melodia este chiar foarte buna! Pustiul e foarte talentat. Canta foarte bine la cinci sau sase instrumente diferite.” Asadar, la sfarsit de an, Justin Bieber poate sa traga linie si sa adune o gramada de realizari!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply