28 decembrie 2010

Beyonce, artista cu cele mai mari incasari pe 2010. Afla cati bani au facut vedete anul acesta!

Nu exista nicio indoiala ca Beyonce este o artista desavarsita, dar ce anume o deosebeste de celelalte vedete din lumea show-bizz-ului? Faptul ca stie cum sa imbine placutul cu utilul: intr-un top realizat de celebra revista de afaceri Forbes, Beyonce se claseaza pe locul intai in ceea ce priveste incasarile pe 2010!

Topul realizat de Forbes listeaza primele 20 cele mai bogate vedete de la Hollywood. Asa cum spuneam, Beyonce s-a clasat pe prima pozitie cu incasari de peste 87 milioane de dolari din concerte si alte evenimente mondene.

In acelasi top mai figureaza Britney Spears (64 milioane de dolari), Lady Gaga (62 milioane de dolari), Madonna (58 milioane de dolari), Miley Cyrus (48 milioane de dolari) si Taylor Swift (45 milioane de dolari). Interesant este faptul ca nici Britney Spears nici Madonna nu au avut anul acesta lansari de albume sau turnee mondiale, in schimb si-au lansat propriile brand-uri de parfumuri si sali de fitness, ceea ce justifica clasarea lor in top 20 cele mai bogate celebritati de la Hollywood.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply