29 decembrie 2010

Este oficial: Rihanna s-a despartit de Matt Kemp!

Posted by Admin | 29 decembrie 2010 | Category: , |

Dupa zvonurile contradictorii din ultima vreme, adevarul a iesit in cele din urma la suprafata: Rihanna si Matt Kemp nu mai sunt impreuna. Oare cine pe cine a parasit? Nu e chiar asa de greu de ghicit!

La niciun an de la prima lor intalnire, Rihanna si Matt Kemp au decis sa mearga pe drumuri diferite. Este adevarat ca in ultima vreme relatia lor dadea semne ca nu ar mai merge ca la inceput, insa nimeni nu s-ar fi asteptat ca ruptura sa apara atat de repede, mai ales ca la un moment dat cei doi luasera in calcul varianta intemeierii unei familii.

Desi Matt Kemp era cel nemultumit de modul in care evoluasera lucrurile, se pare ca Rihanna a fost cea care a pus capat relatiei: “Matt se plictisise sa o urmeze pe Rihanna pretutindeni, ca un catelus. El isi doreste o relatie normala”, a declarat o sursa din anturajul celor doi.

Presupunand ca zvonurile sunt adevarate, Rihanna nu pare a fi prea afectata de situatie: artista si-a petrecut Craciunul in Barbados, tara sa de origine, facand plaja si plimbandu-se cu jet ski-ul.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply