29 decembrie 2010

Lady Gaga, Eminem si Justin Bieber, artistii cel mai bine vanduti in 2010. Vezi aici clasamentul

Lady Gaga este extrem de fericita. Motivul? Albumul sau “The Fame Monster” a fost declarat cel mai bine vandut material in anul 2010, cu aproape sase milioane de copii vandute in intreaga lume! Albumul de debut al artistei, “The Fame”, a fost relansat in anul 2009, intr-o forma extinsa, sub denumirea de “The Fame Monster” si iata ca s-a vandut extrem de bine…

Dupa ce a aflat minunata veste, artista pe numele sau real Stefani Germanotta, le-a scris fanilor pe Twitter si pe Facebook: “The Fame Monster a fost numit cel mai bine vandut album al anului 2010! Sunt atat de incantata si increzatoare in viitor; speranta + multa munca si-ti vei indeplini visele!

Pe locul doi, la mica distanta, s-a clasat Eminem, cu albumul “Recovery”, urmat de starul adolescent Justin Bieber, ajuns pe locul trei cu albumele din seria “My World”. Alte staruri care au intrat in clasament sunt Taylor Swift, cu “Speak Now”, Susan Boyle cu “The Gift” si Black Eyed Peas, cu “The E.N.D”.

Topul a fost intocmit de un site german, Media Traffic, care a obtinut listele vanzarilor de albume dintr-o multitudine de surse din intreaga lume. Iata si topul:

“The Fame Monster” – Lady Gaga (5.8 milioane de copii)
“Recovery” – Eminem (5.7 milioane de copii)
“My Worlds”, “My World” + “My World 2.0” – Justin Bieber (5.6 milioane de copii)
“Need You Now” – Lady Antebellum (3.6 milioane de copii)
“Speak Now” – Taylor Swift (3.5 milioane de copii)
“The Gift” – Susan Boyle (3 milioane de copii)
“The E.N.D” – Black Eyed Peas (3 milioane de copii)
“Crazy Love” – Michael Buble (3 milioane de copii)
“Soldier of Love” – Sade (2.3 milioane de copii)
“The Element of Freedom” – Alicia Keys (2.3 milioane de copii)

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply