27 decembrie 2010

Rihanna si Christina Aguilera, mult prea sexy pentru spectatorii show-ului “The X Factor”!

Rihanna si Christina Aguilera nu se dezmint cand vine vorba de spectacole live: cele doua artiste au incins atmosfera in cadrul finalei show-ului televizat “The X Factor”.

Recitalul sustinut de cele doua vedete in cadrul show-ului britanic de televiziune a avut loc cu o seara inainte de anuntarea marelui castigator, Matt Cardle. Atat Rihanna cat si Christina Aguilera s-au imbracat in tinute destul de sumare si au dansat putin prea provocator pentru gusturile ceva mai conservatoare ale spectatorilor britanici si ale celor 20 de milioane de oameni care au urmarit emisiunea din fata televizoarelor.

Rihanna si-a scos in evidenta formele in timp ce a interpretat melodia “’What’s My Name?”, iar Christina nu a vrut nici ea sa se lase mai prejos: impreuna cu echipa de dansatori, a prezentat cateva scene la fel de fierbinti ca in Burlesque, cu striptease si costume de cabaret.

Deoarece show-ul a fost difuzat la o ora de varf, fara reglementari legate de categoriile de varsta care l-ar fi putut viziona, producatorii ar putea fi amendati de comisia audiovizualului din Marea Britanie pentru difuzarea de materiale nerecomandate minorilor.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply