31 ianuarie 2011

50 Cent si Ciara, implicati intr-o controversa pe Twitter

Posted by Admin | 31 ianuarie 2011 | Category: , , |

Retelele de socializare sunt un spatiu al comunicarii, insa – in ultima vreme – au devenit un spatiu unde vedetele isi arunca vorbe grele. Mai nou, 50 Cent si fosta lui iubita, Ciara, s-au lansat intr-un dialog destul de nervos pe Twitter.
Rapperul s-a logat pe microblog, intors de la o petrecere data de Hugh Hefner, si a inceput sa faca glume online. “Tocmai am plecat de la casa Play Boy. Cred ca acum vreau sa fiu un peste. Am calitatile necesare. Lol… Caut fete, pentru a-mi porni noua afacere. Si sunt niste exemplare cu potential pe Twitter chiar acum. Lol”, a scris 50 Cent.
La cateva minute, Ciara scria, ca din intamplare: “Lucrurile pe care oamenii le scriu pe Twitter reflecta mult din caracterul lor. Aveti grija!” Iar rapperul a reactionat rapid: “Da, scriu lucruri care-mi reflecta caracterul, bi**h! Am simtul umorului, ia-ti si tu unul. Lol. D-aia esti cu 3 milioane de ‘prieteni’ in urma mea”. Dupa ce s-a mai calmat, insa, 50 Cent a dat-o la pace: “Ciara, nu vreau sa ne contram pe twitter, asa ca inceteaza”.

Desi cei doi au iesit impreuna in anul 2007, se pare ca si acum – dupa aproape patru ani de zile – mai exista ceva resentimente…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply