31 ianuarie 2011

Madonna vrea sa mearga in turneu cu actorii serialului “Glee”

Posted by Admin | 31 ianuarie 2011 | Category: , |

Dupa ce o vreme a lasat deoparte cariera muzicala, pentru a se ocupa de niste afaceri personale (precum deschiderea unui lant de sali de fitness sau a unor scoli pentru copiii defavorizati), dar si pentru a regiza propriul film, “W.E.”, Madonna are de gand sa revina in forta pe scena! La peste 50 de ani, regina muzicii pop are inca energia necesara de a veni cu reprezentatii spectaculoase si vrea sa bata niste recorduri de longevitate in showbiz.
Madonna vine si cu o surpriza- vrea sa mearga in turneu cu cativa actori din serialul “Glee”.
De unde si pana unde, va intrebati? ‘Material girl’ a fost foarte impresionata de felul in care Jane Lynch, Lea Michele si Matthew Morrison au facut niste cover-uri dupa piesele sale, intr-un episod intitulat “The Power of Madonna”.
O sursa din anturajul vedetei a spus ca aceasta urmareste sa isi continue cariera cat de mult se va putea: “Madonna vrea sa sparga toate recordurile, vrea sa se laude cu o cariera impresionanta”.  Pentru acest lucru, insa, este nevoie si de un suflu nou in show-urile sale: “Pentru ca in acel episod din Glee hit-urile sale au fost interpretate extraordinar si s-au bucurat de un mare succes, s-a discutat ca membrii ai echipei sa participe la concerte”.

Acesta ar putea fi – cel putin momentan – ultimul turneu al Madonnei. “Este intr-o forma extraordinara, mai ales pentru varsta sa, dar acesta ar putea fi ultimul sau mare turneu, pentru ca doreste sa se concentreze mai mult pe niste afaceri pe care le are”, a spus aceeasi sursa.
Madonna a luat o pauza de cantat, dupa turneul “Sticky and Sweet”, inceput in august 2008 si finalizat in septembrie 2009, catalogat de Billboard ca fiind turneul cu cele mai multe bilete vandute in acel an. Efortul s-a concretizat si intr-un CD/DVD intitulat ‘Sticky & Sweet Tour’. Insa fanii o asteapta cu interes din nou pe Madonna pe scena…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply