24 ianuarie 2011

A aparut noul clip Avril Lavigne, ‘What The Hell’, urmareste aici (video)

Posted by Admin | 24 ianuarie 2011 | Category: , , , |

Avril Lavigne tocmai a lansat clipul celui mai nou single al ei, ‘What The Hell’, melodie care a fost extrasa de pe albumul ‘Goodbye Lullaby’. LP-ul este programat sa apara pe piata in luna martie, insa pana atunci, cantareata a prezentat primul single intr-un ambalaj video destul de dragut.
Videoclipul,incepe cu Avril intinsa pe pat, alaturi de iubitul ei. Se trezeste, merge spre oglinda si se parfumeaza. Cantareata isi incuie prietenul in casa, apoi fura un taxi pentru a pleca cat mai departe.
In acest timp iubitul ei o urmareste peste tot, iar la final cei doi ajung exact acolo de unde au plecat: in pat.
Avril a dedicat piesa “What the Hell” fanilor care au fost alaturi de ea, inca din zilele “Sk8r Boi”, au sustinut-o si au crezut in ea mereu. Mesajul exprimat in aceasta piesa – spunea artista in urma cu ceva timp – este unul despre libertatea fiecarui individ si despre faptul ca nu trebuie sa uitam niciodata de unde am plecat sau cine suntem cu adevarat. Cantareata a tinut, insa, sa precizeze ca piesa nu este chiar un indicativ corect pentru acest nou material, in care totul va fi diferit de ce ne-a oferit pana acum. Tousi nu mai avem prea mult de asteptat si ne vom lamuri ce este si cu acest album care vine cu un sound mai matur.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply