24 ianuarie 2011

Chris Brown mai are un talent… Afla cu ce se mai ocupa artistul in afara de muzica!

Chris Brown vrea sa fie un artist complet! In afara de muzica, el are talent si la desen si nu are de gand sa-l iroseasca. Vazandu-i operele, putem spune chiar ca este un graffer desavarsit!
In ultima vreme, el si-a petrecut timpul in studio, pregatind noul album, “F.A.M.E”.  A scos deja si cateva piese noi: dupa “Look at Me” si “Where Do We Go”, lansate in preajma Revelionului, a iesit cu cateva zile in urma si “Beautiful People”.
Artistul nu si-a petrecut, insa, timpul doar in studioul de inregistrari, ci si in cel de pictura. Breezy si-a unit fortele cu grafferul Kid Zoom, iar rezultatul – prezentat cu mandrie pe Twitter – este uimitor si… foarte colorat.
M-am indragostit de arta de la sase ani. Intotdeauna eram foarte mandru ca luam premiul intai la concursurile de colorat de la scoala”, povesteste cantaretul de R&B. “Arta este singura mea scapare. In afara de muzica, arta este locul unde ma refugiez. Apreciez artistii care au talent si viziune, care dau importanta detaliilor si care reusesc sa isi puna in practica ideile. Arta e o parte importanta din viata mea si m-a influentat mereu foarte profund”, a mai spus acesta.

Brown ne-a aratat patru dintre operele sale: un perete foarte colorat; mana sa plina de tatuaje care tine o maceta scufundata in culoarea rosie; un ursulet trist si un craniu incadrat de alte cateva desene. Va plac?


Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply