22 ianuarie 2011

Britney Spears va colabora cu….Gucci Mane

Posted by Admin | 22 ianuarie 2011 | Category: , |

Britney Spears a revenit in forta anul acesta si a facut ravagii in topurile din intreaga lume! Dupa ce noul single al artistei, “Hold It Against Me”, a doborat un prim record saptamana trecuta, strangand cele mai multe difuzari la radio intr-o singura zi, piesa a devenit cea mai difuzata melodie, timp de sapte zile la rand, la radiourile din Statele Unite! Artista nu are, insa, timp sa sarbatoreasca, pentru ca este foarte ocupata!
Britney lucreaza de zor la noul album, pentru ca timpul zboara rapid, iar materialul – care nu a primit inca un nume oficial – ar urma sa fie lansat in luna martie. Potrivit site-ului Rumor Fix.com, ea urmeaza sa inregistreze o piesa alaturi de Gucci Mane, chiar saptamana care vine. Cei doi urmeaza sa se intalneasca intr-un studio din Atlanta, pentru a scoate un duet la piesa “Hit”.
Gucci Mane se arata foarte nerabdator si pare extrem de incantat de… intalnire! “Britney e atat de icy!”, spune el pofiticios, “o sa o fac sa se infioare…”. Oare se va infiora Brtiney cand va vedea noul tatuaj al lui Gucci- un cornet de inghetata desenat pe o parte a fetei? Sau are artistul alte metode…
Rapperul sustine ca printesa muzicii pop este o mare fana de-a lui si ca a ales sa faca aceasta piesa cu ea pentru ca “Brtiney este foarte dura, obraznica si interesanta”.
In paralel cu inregistrarile, Britney se ocupa si de clipuri. Ea a facut public faptul ca va lucra la videoclipul pentru single-ul “Hold It Against Me” chiar cu regizorul “vinovat” pentru “Telephone” al lui Lady Gaga in colaborare cu Beyonce. Britney s-a declarat extrem de nerabdatoare sa inceapa munca alaturi de Jonas Ackerland si suntem siguri ca rezultatul va fi uimitor.

Asadar, clipuri noi, piese noi… va ajunge oare “Hit” un nou… hit?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply