26 ianuarie 2011

Cei de la New Kids on the Block il avertizeaza pe Justin Bieber

Posted by Admin | 26 ianuarie 2011 | Category: , |

Justin Bieber este unul dintre cei mai apreciati artisti adolescenti la ora actuala. El spunea in urma cu ceva vreme ca succesul a venit ca o binecuvantare. Joey McIntyre, unul dintre starurile anilor ‘90, membru al trupei New Kids On The Block, se declara insa ingrijorat de situatia lui Bieber, aflat in culmea gloriei la numai 16 ani. El i-a oferit tanarului artist o serie de sfaturi si spera ca acesta sa nu fie orbit acum de succes, iar mai tarziu sa sufere o deceptie.
McIntyre a marturisit ca a trait momente grele, dupa ce – obisnuit cu faima si cu primele pozitii in topurile muzicale – a vazut ca succesul incepe sa paleasca si ca locul care credea ca ii apartine este luat de alti artisti. Ca orice persoana, si artistii au parte de suisuri si coborasuri – spune Joey – dar isi aminteste ca a suferit un adevarat soc, iar zilele i se pareau toate negre, in momentul in care si-a pierdut popularitatea. “Nu eram perfect. Niciunul dintre noi nu era perfect. AM facut si o serie de greseli si am avut si zile foarte urate. Cand esti cel mai tare din lume se intampla si sa cazi foarte de sus. Ce urca va si cobori, dintr-un motiv sau altul“, a explicat artistul. “Este important sa inveti sa rezisti, dar sa nu uiti niciodata ca viata presupune si alte lucruri in afara de a canta niste melodii pop si a dansa pe o scena“, i-a transmis Joey McIntyre lui Justin Bieber.

Acesta nu este, insa, singurul artist care se teme pentru vedeta adolescenta. Cantareata de pop a anilor í80 Debbie Gibson il avertiza ca trebuie sa aiba grija, caci celebritatea poate deveni o povara. Ea a sustinut ca Justin “si-ar putea pierde mintile“, in urma succesului colosal pe care il are: “Oamenii nu trebuie sa uite ca – desi un copil poate sa faca fata aparent cu succes lumii show-bizz-ului – el nu este suficient de dezvoltat din punct de vedere emotional. Cineva trebuie sa-si aminteasca faptul ca Justin are doar 16 ani. Daca nu ramane cu picioarele pe pamant, o va lua razna!
Starul canadian a devenit celebru “peste noapte”, catapultat in varfurile topurilor cu single-ul de debut “One Time”. El insusi spune ca este uimit de felul in care lucrurile s-au schimbat in viata sa si de intorsatura pe care au luat-o evenimentele. Cu toate acestea, Bieber sustine ca nu o sa uite niciodata de unde a plecat. Noi speram ca ingrijorarea fostelor staruri sa fie neintemeiata, iar voi – daca il iubiti pe Justin – nu uitati sa il sustineti indiferent de situatie!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply