26 ianuarie 2011

Dr.Dre si Eminem au filmat pentru clipul piesei “I Need a Doctor”

Posted by Admin | 26 ianuarie 2011 | Category: , |

Dupa ce am asteptat mai bine de zece ani data de lansare a albumul ‘Detox’, ziua in care materialul semnat de Dr. Dre va putea fi gasit pe rafturi fusese anuntata pentru luna aprilie, de un colaborator al artistului. Doctorul muzicii hip-hop a revenit, insa, cu un alt anunt, in care – surpriza sau nu – a spus ca nu a fost stabilita de fapt nicio data exacta!
Asadar, nu putem decat sa asteptam in continuare… Am aflat insa ca Dre, in ciuda prelungirilor, nu a stat degeaba si a filmat pentru clipul piesei “I Need a Doctor”, reusita colaborare cu Eminem.
In luna noiembrie, cei doi rapperi lansau single-ul “I Need a Doctor”, in care Dr.Dre vorbeste despre momentele de cotitura din viata sa si despre dezamagirile pe care le-a trait. Eminem joaca rolul medicului si a propriei constiinte, cerandu-i socoteala artistului pentru toate compromisurile si greselile facute.
Cu ce poveste va veni clipul? Momentan nu putem decat sa ne dam cu parerea, insa stim ca Eminem s-a prezentat la filmari ca o adevarata vedeta – intr-un Cadillac Escalade negru, imbracat si el in negru, cu pantalonii largi caracteristici, geaca si un hanorac alb, salutand cordial echipa de filmare. Un filmulet de la sosirea acestuia in zona platoului de filmari a ajuns pe internet.

Este probabil evident ca o data a lansarii clipului nu a fost facuta publica. Ca si albumul, videoclipul va fi lansat cand Dr.Dre se va simti pregatit. Mai exact, cand totul va fi perfect! “Incerc sa dau tuturor ce isi doresc”, a spus doctorul, marturisind ca multa vreme a simtit o adevarata presiune venind din randul publicului. “Trebuie sa ma asigur ca oamenii nu vor fi dezamagiti”, a mai spus el.
Asadar, sa inceapa pariurile! Cand credeti ca va fi lansat albumul “Detox”?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply