24 ianuarie 2011

Katy Perry pregateste ceva special pentru reprezentatia de la decernarea premiilor Grammy!

Katy Perry, nominalizata la mai multe categorii in cadrul premiilor Grammy, printre care si “Albumul Anului”- cu “Teenage Dream”, a decis ca trebuie sa demonstreze ca merita distinctiile care i se acorda… Ea a promis ca va oferi un show cu adevarat special in cadrul evenimentului anual!

Artista, in varsta de 26 de ani, a promis ca – la reprezentatia din cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Grammy – ne va dezvalui o alta latura a personalitatii sale.
O sa merg mai departe ca pana acum. O sa vin cu o melodie foarte cool, de suflet, care imi place mult si prin care voi arata o alta fata a mea. O sa fie o surpriza!”, a spus Katy.
V-a facut curiosi? Hai ca nu mai este mult pana pe 13 februarie. Dupa Grammys, Perry va pleca in turneul ‘California Dreams’, cu prima destinatie Portugalia si a marturisit ca se pregateste din greu, desi… nu prea are chef! “E ca si cum m-as pregati pentru Olimpiada si as merge la sala sa ma antrenez… dar as uri antrenamentul. Dar trebuie sa merg, pentru ca show-urile vor fi foarte extenuante si trebuie sa ma misc foarte mult si sa consum foarte multa energie”, a explicat ea.

Katy sustine ca nu merge in turneu pentru a face bani, ci pentru a le multumi celor care o sustin. “Nu o sa fac o avere cu acest turneu. Este ceva gen I.O.U (I owe you) pentru toata dragostea si suportul pe care mi le oferiti! Trebuie sa strang niste maini si sa imbratisez niste oameni”, a spus ea.
Asadar, asteptam pentru inceput reprezentatia speciala de la Grammys. Ce credeti ca va face Katy?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply