27 ianuarie 2011

Katy Perry vine cu multe surprize si un nou single! Afla ce pregateste artista.

Katy Perry pregateste o gramada de lucruri pentru fani! Pentru inceput, ea a dezvaluit coperta noului sau single, intitulat “E.T”, urmeaza si un clip pentru piesa, o reprezentatie deosebita la Grammy, dar si un turneu exploziv.
Extrasa de pe cel de-al treilea album de studio al artistei, “Teenage Dream”, lansat in vara anului trecut, piesa “E.T” a fost aleasa chiar de fani pentru a fi promovata ca nou single. Artista le-a cerut parerea pe contul sau de Twitter, iar dorinta le-a fost indeplinita. Coperta ne-o infatiseaza pe Katy intr-un outfit desprins din filmele S.F, cu mainile impreunate ca pentru rugaciune, inele cu design futurist si un machiaj gen “cat eye”, care ii acentueaza privirea patrunzatoare!
Cel mai probabil asa va arata si in clip, care se anunta a fi unul spectaculos: “Stati pregatiti pentru clipul piesei care va veni in curand. Vor aparea si noi remixuri!”, a anuntat Perry. Videoclipul va fi regizat de Floria Sigismondi, care a mai lucrat cu Christina Aguilera, Bjork sau Muse si, mai mult ca sigur, va avea o poveste interesanta. Iar unul dintre remixurile anuntate se pare ca il va avea ca invitat special pe Tinie Tempah.
In ceea ce priveste reprezentatia la Grammys, artista nominalizata la mai multe categorii, printre care si “Albumul Anului”- cu “Teenage Dream”, a promis ca va oferi un show cu adevarat special si ne va dezvalui o alta latura a personalitatii sale: “O sa merg mai departe ca pana acum. O sa vin cu o melodie foarte cool, de suflet, care imi place mult si prin care voi arata o alta latura a personalitatii mele.” Pana atunci, un clip promotional foarte ‘fluffy’ si foarte ‘trippy’ pentru evenimentul annual, ajuns la cea de-a 53-a editie, o are in centrul sau chiar pe Perry.
Iar dupa decernarea premiilor Grammy, Katy va pleca in turneu, cu prima destinatie Portugalia. Si aici, evident, surprizele se vor tine lant: “O sa fie un turneu foarte cool, pentru ca iti va antrena toate simturile. O sa miroasa a vata de zahar si bomboane si o sa fie extraordinar! O sa fie totul delicios!” Cei foarte pofticiosi ar trebui sa-si ia la ei un stoc de bomboane; altfel, nu vor putea rezista, pentru ca turneul lui Perry va mirosi – la propriu – a dulciuri!

Pana atunci, insa, iata promo-ul pentru Grammys:


si single-ul E.T.:




    Currently have 0 comentarii:


    Leave a Reply