27 ianuarie 2011

Ke$ha in rol de printesa Disney?! Aici puteti sa o urmariti pe artista intr-o ipostaza inedita (video)

Sexy Ke$ha aproape ca ne-a pacalit, pozand intr-o suava printesa Disney. Noroc ca si-a aratat repede adevarata fata, iar latura ei salbatica nu a intarziat sa apara…. Dupa ce cu cateva luni in urma artista aparea intr-un filmulet marca Funny or Die, in care explica semnificatia simbolului ‘$’ din numele sau de scena, ea a revenit cu un nou clip, foarte amuzant.
Desi nu e chiar cea mai buna canditata sa joace rolul unei printese blonde, cu cositele impletite, cuminte, inocenta si supusa, Ke$ha reuseste sa se prefaca destul de bine la inceputul mini-clipului. Insa nu rezista prea mult in aceasta ipostaza si incepe imediat sa se pregateasca pentru o noua zi salbatica, cu ajutorul micilor prieteni, cateva animalute animate.
Yo, echipa, ajutati-ma sa arat bine”, le porunceste cantareata, “niste praf stralucitor in obraji si look-ul este complet”.

In oglinda, o zana – desprinsa din clasicele povesti – incearca sa o ajute pe ‘printesa’, dar ea nu pare foarte incantata… “Ce e asta? O tarfa jinni in oglinda! Dispari!”, canta ea.
O impletire reusita de imagini video cu desene animate, dar si de elemente clasice din povesti cu o viziune moderna asupra acestora, clipul este unul de exceptie, iar finalul este complet… neasteptat! Dar cel mai bine este sa va convingeti singuri.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply