27 ianuarie 2011

Masini de golf sau tuburi de oxigen, sunt cateva lucruri pe care artistii le iau in turneu! Vezi lista lui Jay-Z, Lady Gaga si 50 Cent

Ce poti face cu o masinuta de golf la un concert? Desi aparent mai nimic, Jay-Z cere de fiecare data cand merge sa cante undeva cate patru golf-buggies in culise! Iar daca vi se pare ciudat, aflati ca artistul are o lista de 57 de lucruri, care nu pot lipsi atunci cand merge in turneu.
De ce are nevoie Jay-Z pentru a putea canta? De lichid antiseptic de curatat pe maini, de vase chinezesti, de servete de bucatarie si de tacamuri de argint. Ii mai trebuie neaparat patru sticle de 750 de mililitri de vodka si tequilla, vin rosu intalian din regiunea Bolgheri, care sa fie din anul 2004 (si care costa 200$ sticla), Red Bull sugar-free si suc de portocale, insa fara pupla. Pentru a nu-si pierde apetitul, rapperul mai are nevoie si de fructe proaspete, paine organica si miere.

Jay-Z nu este, insa, singurul artist care are o lista intreaga de dorinte. Lady Gaga cere de fiecare data cate un tub de oxigen, iar contractele pe care le incheie precizeaza ca, daca ea si echipa sa nu primesc masa de seara la ora 17.00, se lasa cu despagubiri si chiar ruperea contractului.

Si Mariah Carey si-a castigat reputatia de diva cerand la concerte cate o sticla de sampanie Cristal de 750 de lire sterline si apa Evian, iar 50 Cent a intocmit ‘un raport’ de 18 pagini in care explica felul in care trebuie sa-i fie servita mancarea!

Sunt, insa, si artisti lipsiti de pretentii. De exemplu, Alicia Keys cere doar cate un pachet de M&Ms.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply