25 ianuarie 2011

Lady GaGa, mai indragostita ca niciodata, are planuri serioase cu iubitul sau!

Posted by Admin | 25 ianuarie 2011 | Category: , , , |

Lady Gaga in postura de indragostita… V-o puteti imagina? Umbla vorba ca artista este mai indragostita ca niciodata, ba chiar ca a mai facut un pas inainte in relatia pe care o are cu barmanul Luc Carl. Cei doi s-au mutat impreuna, intr-o vila din Bel Air, pentru care cantareata plateste o chirie de 25.000 de dolari pe luna!
Cuplul Luc-Gaga s-a format in 2005, inainte ca excentrica artista sa isi castige faima internationala  si – daca nu stiati – Carl i-a fost sursa de inspiratie pentru mai multe single-uri pe care probabil le fredonati cu placere.
Dupa o serie de certuri, care au dus si la o despartire, cantareata in varsta de 24 de ani si barmanul in varsta de 29 de ani au decis ca nu pot trai unul fara celalalt si s-au impacat, la finalul anului 2010. Logodna lor, spun apropiatii, ar putea fi facuta publica dupa lansarea primului single de pe noul album al artistei, “Born This Way”, care va avea loc pe 13 februarie.
Desi legatura dintre ei este foarte stransa, cei doi nu se grabesc sa se si casatoreasca. “Gaga si Luc nu se agita sa stabileasca o data a casatoriei. Ea nu are nici macar un inel potrivit, pentru ca el nu are bani sa-i cumpere unul“, a spus o persoana din anturajul lor. Un lucru este sigur, insa- cei doi au o relatie speciala! “Ea simte ceva special pentru Luc, ceva mai intens decat orice alta relatie pe care ar fi avut-o pana acum cu alti barbati“, a explicat Angela Ciemny, sotia ex-managerului artistei, David.

Inca nu va vine sa credeti? Aflati atunci ca cei doi si-au petrecut Sarbatorile de iarna alaturi de parintii lui Carl, in casa din Springfield, unde acesta si-a petrecut copilaria. Nu ca Lady Gaga nu ar fi avut bani sa le ofere tuturor un sejur la un hotel de cinci stele, dar este mai romantic asa… Ce ziceti, intr-un viitor mai mult sau mai putin apropiat, vom avea si o nunta? Cum ar arata nunta lui Lady Gaga?

Currently have 2 comentarii:

  1. Parca vad ce rochie de mireasa o sa aiba trasnita asta...:)


Leave a Reply