25 ianuarie 2011

Britney Spears si-a dezvaluit look-ul din clipul “Hold It Against Me”. Afla cu cine a facut echipa artista… (foto)

Dupa aproape trei ani de la ultimul sau album, Britney Spears s-a intors triumfatoare in industria muzicala, pentru a face ravagii in topuri si a le arata tuturor ce poate! Pentru inceput a doborat cateva recorduri- noul single “Hold It Against Me” a strans cele mai multe difuzari la radio intr-o singura zi, apoi piesa a devenit cea mai difuzata melodie, timp de sapte zile la rand, la radiourile din Statele Unite. Si mai urmeaza… Acum artista pregateste, insa, un videoclip exploziv!
Pentru a-i atata pe fani, Britney a postat pe Twitter o poza de la filmarile clipului pentru “Hold It Against Me”, in care apare intr-un outfit rosu, inconjurata de zeci de microfoane. V-a facut curiosi? Care este idea clipului nu stim inca, dar Spears ne-a asigurat ca este cel mai bun de pana acum. “Cred ca este cel mai bun clip pe care l-am facut pana acum”, a scris ea in reteaua de socializare. Si ar face bine sa fie, caci concurenta este foarte serioasa…
Mai multe voci au afirmat ca in 2011 va avea loc o mare competitie – oficiala sau nu – intre Britney Spears si Lady Gaga, blondele venind amandoua cu noi materiale incendiare. Gaga este cunoscuta pentru clipurile sale inedite, bazate pe povesti si imagini socante, iar rivala sa nu vrea sa se lase mai prejos. Asadar, Britney a ales sa lucreze la clip chiar cu regizorul “vinovat” pentru “Telephone” al lui Gaga. Si se pare ca a fost o idee inspirata: “Prima zi de filmari la HIAM cu Jonas Akerlund… Este o experienta incredibila!”, a scris Britney pe Twitter.

Incantat de cum merg lucrurile este si coregraful artistei, Brian Freidman. Cei doi colaboreaza de mult timp, iar Brian a afirmat – inainte de inceperea filmarilor – ca Britney ‘isi asuma niste riscuri’:
Este un clip dance! Repetitiile au fost extrem de dure. Dar te poti astepta la neasteptat din partea lui Britney. Isi asuma riscuri cand vine vorba de moda, cand vine vorba de muzica, dar si cand vine vorba de coregrafie”. Asadar, vom avea ce vedea in clip! In ziua filmarilor, acesta scria si el pe Twitter: “Mult succes lui Britney si dansatorilor mei! Mi-ati depasit asteptarile si sunt mandru de munca voastra!”, iar dupa filmari spunea: “Ce zi fabuloasa in decorul pentru HIAM! Britney a fost senzationala, a rupt tot! Bravo si dansatorilor!

Si am aflat si un secret – cei de la Breatheaheavy.com au dezvaluit ca filmarile au avut loc la Paramount Studio si ca stilistul care se ocupa de Lady Gaga, B Akerlund, a fost cel care a facut costumele!
Clipul se anunta, deci, a fi unul deosebit! Stam cu ochii pe Britney…

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply