25 ianuarie 2011

50 Cent va colabora cu Eminem pe noul sau album

Posted by Admin | 25 ianuarie 2011 | Category: , |

Al cui va fi anul 2011? Al lui Lady Gaga? Al lui Britney Spears? Al lui Kanye West? Ramane de vazut… Insa va anuntam ca in cursa s-a inscris si 50 Cent, care nu vrea sa fie umbrit de nimeni. Daca 2010 a fost pentru el anul colaborarilor, artistul a anuntat ca vine acum cu un nou album foarte ‘greu’, care este deja finalizat in proportie de 80%.
Si odata cu albumul, vine si o surpriza- Eminem este invitat special! “Abia am venit din Detroit. Lucrez cu Em pentru noul meu album”, i-a spus acesta unui reporter la Park City Festival. Slim Shady nu este, insa, singurul cu care 50 Cent a colaborat pentru noul material. Mai avem cateva nume importante, precum Lil Kim, Akon, Swizz Beatz, Busta Rhymes sau Lloyd Banks. Interesant, nu?

Albumul se intituleaza – cel putin pana acum – “Black Magic” si ar fi cel de-al cincilea album de studio al artistului, dupa “Get Rich or Die Tryin’” din 2003, “The Massacre” din 2005, “Curtis” din 2007 si “Before I Self Destruct” din 2009.

Se pare ca acesta va aduce un sound ceva mai plin de emotie, insa artistul nu e foarte grabit sa il lanseze. “Nu am iesit cu melodii noi inca, deoarece consider ca oamenilor trebuie sa li se faca dor de mine”, a explicat rapperul. Oare cat ar mai fi de asteptat?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply