25 ianuarie 2011

Lil Wayne se pregateste de lansarea noului album, dar si de turneu

Posted by Admin | 25 ianuarie 2011 | Category: , , |

Fara sa fim rautaciosi, am putea spune ca timpul petrecut in inchisoare i-a prins bine lui Lil Wayne, care s-a intors pe scena muzicala mai plin de inspiratie ca niciodata! Rapperul nu a pierdut deloc timpul de cand a fost eliberat, iar noul album – intitulat “The Carter IV” – este aproape finalizat.
LP-ul va fi unul foarte complet, pentru ca pune laolalta atat piese scrise de Lil Wayne inainte de a intra in inchisoare cu melodii noi-noute. Rapperul a povestit ca inregistrat niste piese proaspete alaturi de T-Pain si Kanye West, dar a marturisit ca nu a putut lasa deoparte nici trei inregistrari mai vechi. Lansarea oficiala va avea loc undeva in martie-aprilie, speram cat mai curand…
Rapperul nu se pregateste sa revina in atentia fanilor doar cu albumul, ci si cu un turneu. El va pleca alaturi de colega sa de la Young Money, Nicki Minaj, alaturi de Rick Ross, dar si de tobarul trupei Blink 182, Travis Barker. Frumoasa combinatie, nu? Intitulat “I Am Music II”, turneul va cuprinde 24 de orase. Incepe pe 18 martie in Buffalo, New York,urmand Chicago, Cleveland, Philadelphia, Houston, Atlanta si multe altele, finalizandu-se pe 29 aprilie in Vancouver.
Pana atunci, insa, Wayne pregateste un clip pentru piesa “6 Foot 7 Foot”, primul sau single lansat de la iesirea din inchisoare. O reusita colaborare cu noua achizitie a Young Money, Cory Gunz, piesa a fost produsa de Bangladesh, ‘raspunzator’ si de hit-ul din 2008 al lui Lil Wayne, “A Milli”. Asadar, sa stati cu ochii pe Lil Wayne pentru ca are numai surprize!

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply