25 ianuarie 2011

Bruno Mars este fericit pentru ca nu a avut succes mai devreme

Posted by Admin | 25 ianuarie 2011 | Category: , |

Bruno Mars e foarte multumit de cum se aseaza lucrurile in viata sa. Artistul in varsta de 25 de ani a afirmat chiar – surprinzator! – ca este bucuros de faptul ca nu a avut succes mai devreme. Mai multe zicale ar descrie perfect cariera sa, precum “toate la timpul lor”, “succesul vine cand nu te astepti” si… mai gasiti voi cateva, dupa ce veti citi despre pasii pe care i-a avut de urmat cantaretul din Hawaii, pentru a deveni faimos.
Bruno s-a mutat in California si a semnat cu Motown Records la 18 ani. Lucrurile nu au mers, insa, foarte bine la vremea respectiva, iar artistul nu a reusit sa atraga atentia publicului. “Eram ceva cam tanar. Am plecat din Hawaii si am inceput sa cant o serie de cover-uri. Nu-mi dadeam seama ce presupunea sa fii un artist adevarat, complet. Eram orb!“, a explicat el, punand totul pe seama varstei.
A mers totusi mai departe si a invatat sa compuna melodii si sa isi astearna ideile pe hartie. “Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a lovit succesul mai devreme! Salut toti tinerii artisti si ii apreciez, insa nu inteleg cum reusesc sa faca fata la o varsta frageda“, a spus Mars.

Acesta – deloc egoist – a dezvaluit si cheia succesului. Sunteti pe faza? Versuri simple, in care sa vorbesti despre experientele comune ale oamenilor! “Just The Way You Are, de exemplu, este un cantec de dragoste standard, dar foarte multe persoane s-au regasit in el“, a explicat cantaretul, “au venit o serie de oameni care mi-au zis ca a devenit cantecul lor de nunta. Versurile mele nu sunt cele mai poetice, insa merg direct la tinta!
Bruno Mars se afla in fruntea topurilor din Marea Britanie, cu single-ul ‘Grenade’ si, uimit de succesul inregistrat in UK, dezvaluia cu cateva zile in urma ca se gandeste serios sa se mute acolo, macar pentru o vreme… Ramane de vazut acum care va fi urmatorul pas al artistului.

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply