25 ianuarie 2011

Willow Smith ne arata cum trebuie sa fie o fata in secolul 21! Asculta aici un preview la noul sau single “21st Century Girl”

La numai 10 ani, Willow Smith e ferma pe pozitie! Dupa ce a impresionat pe toata lumea cu single-ul de debut “Whip My Hair”, artista se pregateste sa lanseze un album. Urmatorul single care va face parte de pe material se numeste “21st Century Girl” si este o invitatie la dans!
Willow a pus pe pagina sa de Facebook un scurt teaser. “E o piesa dance. Stiu ca va place sa dansati!“, a spus tanara artista.
Si are dreptate, nu? Nu stim inca data la care va fi lansat single-ul, insa nu va mai dura pea mult. Afiliata la Roc Nation, casa de discuri a lui Jay-Z, cantareata e pusa serios pe treaba si a filmat si pentru videoclipul ce va insoti piesa.
Cum trebuie sa arate o fata in scolul 21? Dinamica, plina de energie, pusa pe distractie, cu o frizura interesanta si haine colorate, considera Willow Smith. Ea apare in clip cu codite impletite si schimba o serie de vestimentatii in culori vesele.
Ia aruncati si voi un ochi pe pagina lui Willow. Ce ziceti, are dreptate?

Currently have 0 comentarii:


Leave a Reply